ON IMA 84. GODINE, A ONA SAMO 31: Vrti ga OKO MALOG PRSTA, a on je i pre nje ŠETAO MLAĐU koja ga je "ŠUTNULA"
Foto: 1/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

ON IMA 84. GODINE, A ONA SAMO 31: Vrti ga OKO MALOG PRSTA, a on je i pre nje ŠETAO MLAĐU koja ga je "ŠUTNULA"

Ona je brzo nastavila dalje sa životom, dok je glumac pao u zaborav.

Objavljeno:

Čuveni glumac Al Paćino ovog četvrtka proslavio je 84. rođendan. Prošle godine postao je otac u devetoj deceniji, a zbog veze s 53 godine mlađom Nur Alfalah našao se u centru medijske pažnje i brojnih teorija zavere, piše Stil.

Naime, prvo se šuškalo da Al Paćino zapravo nije otac deteta te da je zatražio DNK analizu kako bi se utvrdila istina. Nakon toga njihova ljubav je navodno doživela krah, no uprkos tim navodima viđeni su kako šetaju zajedno ruku pod ruku. Ipak, mlada Nur brzo je nastavila dalje sa životom, dok je glumac pao u zaborav.

Javnosti je dobro poznata i njegova veza s glumicom Dajen Kiton. Vezu su započeli nedugo nakon upoznavanja i uz brojne prekide ostali u čudnoj vezi sve do 1990. godine i trećeg dela kultnog filma 'Kum'. Ipak, glumicu nikada nije odveo pred oltar, iako je ona jako želela brak s njim.

1 / 7 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Delovao je tako pogubljeno i tužno, ali je bio presladak i vrlo dobra osoba. Oduvek sam maštala da ću se udati za čoveka u kojeg sam zaljubljena i koji će biti dobar otac našoj deci. Bila sam baš naivna, bolje da sam razmišljala o tome da je brak zapravo dobar tim dvoje ljudi, a ne da me vode emocije", rekla je jednom prilikom.

Al Paćino je s profesorkom glume Džen Terant dobio ćerku Džuli Meri (29), dok s glumicom Beverli Danđelo ima 17-godišnje blizance, sina Entona Džejmsa ćerku Oliviju Rouz. Glumac je bio u vezi i s izraelskom glumicom Meital Dohan, koja je od njega mlađa gotovo četiri decenije.

"Teško je biti s tako starim muškarcem, makar bio i Al Paćino. Prevelika je razlika u godinama. Pokušavala sam to zanemariti, ali iskreno, on je sada jedan star čovek. I uz svu moju ljubav, nije potrajalo", priznala je Meital nakon prekida.

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

( Espreso / Stil / Story.hr / Prenela:M.S. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.